Musical madness

inschrijven

Musical madness

We gaan 3 dagen aan de slag met het belangrijkste onderdeel voor een danser: MUZIEK!

Voor een real b-boy of b-girl is de muziek als benzine, de drijvende kracht.

Als danser maak je de muziek zichtbaar en laat je iedereen voelen wat jij voelt. Klaar om je muzikaliteit op te krikken? Je wil verder gaan dan enkel de drums of voorspelbare accenten?

Sam (Team Shmetta/TWS/Psycho’s), Tim aka b-boy Geeko (Awkward Scientist/TWS) en een secret guest teacher dompelen je helemaal onder in de break cultuur.

Je leert nieuwe skills van de beste breakers en tussendoor kan je in ons huis de hiphopcultuur helemaal beleven. Je kan films kijken, er is een PlayStation met breaking

games, er speelt hiphop muziek. Je kan extra oefenen onder ons afdak of op onze dansvloer in de tuin.

Je kan alvast inschrijven via together9000@gmail.com


Inschrijvingsvoorwaarden:

- Inschrijven, da's nog steeds via mail met vermelding van naam, voornaam, geboortedatum, gsm-nummer.

- De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE897360 0591 9185 met als mededeling welk kamp en naam kind

- Het inschrijvingsgeld bedraagt 105 euro voor de 3-daagse kampen en 175 euro voor de 5-daagse kampen. Dit geldt ook als je zoon of dochter niet alle dagen kan komen. Wat we liever zo weinig mogelijk doen in functie van de creatieve opbouw in een kamp.

- Via Uitpas kan je aan verminderde prijs deelnemen. Eerstdaags komen de kampen ook op de site van Uit in Gent.

- We ontvangen het inschrijvingsgeld graag 2 weken voor aanvang van het kamp.

- Gratis annuleren kan tot 1 maand voor aanvang van het kamp, we storten het volledige bedrag terug. Annuleer je later, dan betalen we de helft van het inschrijvingsgeld terug.