Body drumming

book now
Mirco Buyls
Mirco Buyls

Body drumming

Muzikale workshop met in de hoofdrol ons lichaam. Bij body drumming ben jij het ritme en het instrument. Tijdens deze workshop neemt Sam De Waele je op een humoristische manier mee in zijn visie van body drumming en ritme, namelijk “project boombap”. Er wordt gewerkt rond lichaamspercussie in een combinatie met clicks & claps, met een twist vanuit de hiphopfilosofie die Together We Stand kenmerkt: “Together we create something from nothing”.

Geen speciale attributen vereist: je hebt enkel je eigen lichaam nodig, met je eigen kwaliteiten. Iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen.

Contacteer ons voor meer info: together9000@gmail.com

HET TOGETHER WE STAND-LABEL

In al onze workshops staan onze waarden voorop: aandacht voor de ziel van hiphop, en voor ieders kwaliteiten en talenten. We zien breaking niet als een doel op zich, maar als een middel waarmee jongeren zichzelf kunnen ontplooien en leren samenwerken, en waarmee hun creativiteit en zelfexpressie gestimuleerd worden.

De TWS-docenten behoren tot de top van de Belgische breaking scene, en hebben allen minstens vijftien jaar ervaring op internationaal niveau.

Alle docenten hebben minimum tien jaar ervaring in lesgeven.

Johnny Brankaert

Voor wie

Al onze workshops zijn beschikbaar voor verschillende niveaus, van beginners tot professionele dansers.
We komen graag workshops geven op scholen (ook buitengewoon en deeltijds onderwijs), tijdens events, festivals, kampen, in instellingen, in culturele centra…

Praktisch

We geven onze workshops zowel op verplaatsing als in ons eigen TWS Home for Hip Hop in Gent.
Naast de zes bovenstaande formules werken we indien gewenst ook een voorstel op maat uit.