Mirco Buyls
welcome
home, hip hop

For all those real Hip Hop heads, young guns and funky cats! Catch up with the culture, jump in the cypher.
Together we stand, divided we fall.

arrow-down
Together we stand is a Hip Hop organisation that helps developing the Bboy culture in Belgium. Youth, workshops, battles and community projects are our main focus.

Together we stand is een educatief platform voor hiphopcultuur, met de nadruk op breaking.

Met zijn eigen TWS Home for Hip Hop Belgium wil Together we stand een huis zijn voor kinderen en jongeren met talent en de ambitie om zichzelf te ontwikkelen. Een uitvalsbasis voor iedereen met een hart voor hiphop, zowel in Gent, België als daarbuiten.

Vanuit de authentieke waarden van hiphop – peace, love, unity and having fun – organiseert Together we stand in TWS Home for Hip Hop lessen breakin', waacking en locking voor kinderen en jongeren van alle niveaus.

Daarnaast zijn er ook verschillende coachingtrajecten voor getalenteerde b-boys en b-girls, waarbij hun skills getraind worden maar ze ook de tools aangereikt krijgen om hun eigen parcours vorm te geven. Onder de vleugels van Together we stand wordt ook de crew Psycho's gecoacht. Deze jongeren (momenteel tussen 13 en 18 jaar oud) plukken nu de vruchten van hun harde werk, en laten over de hele wereld van zich horen. Naast de vaste lessen en coachings in eigen huis bieden we ook workshops aan in heel België. Tot slot organiseren we ook enkele eigen events.

Together we stand wil met TWS Home for Hip Hop de ‘community’ nieuw leven inblazen, ondersteunen en een platform bieden om – met respect voor de traditie – zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, en Gent nationaal en internationaal op de kaart te zetten.

Het zwaartepunt ligt momenteel op dans; op termijn wil TWS Home for Hip Hop ook onderdak bieden aan de andere elementen van hiphop: dj'ing, rap en graffiti.

Bezoek ons TWS Home for Hip Hop in de Fluweelstraat 22 in Gent.
Of stuur een mailtje op together9000@gmail.com.

Together we stand werkt met subsidies van de stad Gent.

OUR DEVOTED
TEAM MEMBERS
Sam De Waele

Oprichter & Coach

Psycho’s & Psycho Youngstaz

Discover more
Marie Coigné

allround medewerker

Discover more
Tim Stevens

Coach

breakin' foundations, the next step

& baby break

Discover more
Steffen Meirlaen

Coach

The Blueprint

Discover more
Emiel Ruys

Coach Disciples - Events - Vrije training

Discover more
Ismaël Boulate

Coach The Blueprint - TWS Camp Warrior

Discover more