Break the rules

book now
Mirco Buyls
Kevin Vandermarliere

Break the rules

Een diepgaandere formule, met aandacht voor de verschillende kwaliteiten van de leerlingen. In drie sessies werken we naar een toonmoment van een viertal minuten toe. De eerste sessie is gewijd aan de verschillende basistechnieken. In sessie 2 gaan we in op het creatieve aspect, en maken de leerlingen eigen moves en variaties. Daarna beginnen we met de creatie van een echte showcase met aangepaste muziekmix, die op het einde van de derde sessie gepresenteerd wordt.

  • 3 sessies (van elk +/- 2 uur): 1000 euro
  • Leeftijd: 10+

HET TOGETHER WE STAND-LABEL

In al onze workshops staan onze waarden voorop: aandacht voor de ziel van hiphop, en voor ieders kwaliteiten en talenten. We zien breaking niet als een doel op zich, maar als een middel waarmee jongeren zichzelf kunnen ontplooien en leren samenwerken, en waarmee hun creativiteit en zelfexpressie gestimuleerd worden.

De TWS-docenten behoren tot de top van de Belgische breaking scene, en hebben allen minstens vijftien jaar ervaring op internationaal niveau.

Alle docenten hebben minimum tien jaar ervaring in lesgeven.

Johnny Brankaert

Voor wie

Al onze workshops zijn beschikbaar voor verschillende niveaus, van beginners tot professionele dansers.
We komen graag workshops geven op scholen (ook buitengewoon en deeltijds onderwijs), tijdens events, festivals, kampen, in instellingen, in culturele centra…

Praktisch

We geven onze workshops zowel op verplaatsing als in ons eigen TWS Home for Hip Hop in Gent.
Naast de zes bovenstaande formules werken we indien gewenst ook een voorstel op maat uit.