Divided we fall

book now
Mirco Buyls
Mirco Buyls

Divided we fall

Onder het motto “Together we stand, divided we fall” brengen we in deze workshop de verschillende elementen van hiphop samen. Kies op voorhand drie elementen waarmee je de groep kennis wilt laten maken. Dat kan gaan van breaking, dj’ing, graffiti en mc’ing tot body drumming, free-running en freestyle hiphop. Deze workshop kan zowel op onze locatie, TWS Home for Hip Hop, als op verplaatsing georganiseerd worden.  

  • Namiddag met 3 workshops van 1,5 uur: 1000 euro
  • Op locatie van Together We Stand Home for Hip Hop of op verplaatsing
  • Leeftijd: 10+

HET TOGETHER WE STAND-LABEL

In al onze workshops staan onze waarden voorop: aandacht voor de ziel van hiphop, en voor ieders kwaliteiten en talenten. We zien breaking niet als een doel op zich, maar als een middel waarmee jongeren zichzelf kunnen ontplooien en leren samenwerken, en waarmee hun creativiteit en zelfexpressie gestimuleerd worden.

De TWS-docenten behoren tot de top van de Belgische breaking scene, en hebben allen minstens vijftien jaar ervaring op internationaal niveau.

Alle docenten hebben minimum tien jaar ervaring in lesgeven.

Johnny Brankaert

Voor wie

Al onze workshops zijn beschikbaar voor verschillende niveaus, van beginners tot professionele dansers.
We komen graag workshops geven op scholen (ook buitengewoon en deeltijds onderwijs), tijdens events, festivals, kampen, in instellingen, in culturele centra…

Praktisch

We geven onze workshops zowel op verplaatsing als in ons eigen TWS Home for Hip Hop in Gent.
Naast de zes bovenstaande formules werken we indien gewenst ook een voorstel op maat uit.