The fundamentals of breaking

book now
Mirco Buyls
Mirco Buyls

The fundamentals of breaking

Energieke basisworkshop, met een korte achtergrondgeschiedenis van de hiphopcultuur en een voorproefje van de vier basiselementen van breaking: toprocks, footworks, powermoves en freezes. Na de introductie van de basics mogen de leerlingen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen kwaliteiten ontdekken. Tijdens deze workshop staan de kernwoorden van hiphop centraal: peace, love, unity and having fun!

  • Halve dag: 300 euro
  • Hele dag: 400 euro
  • Leeftijd: 5 - 99

HET TOGETHER WE STAND-LABEL

In al onze workshops staan onze waarden voorop: aandacht voor de ziel van hiphop, en voor ieders kwaliteiten en talenten. We zien breaking niet als een doel op zich, maar als een middel waarmee jongeren zichzelf kunnen ontplooien en leren samenwerken, en waarmee hun creativiteit en zelfexpressie gestimuleerd worden.

De TWS-docenten behoren tot de top van de Belgische breaking scene, en hebben allen minstens vijftien jaar ervaring op internationaal niveau.

Alle docenten hebben minimum tien jaar ervaring in lesgeven.

Johnny Brankaert

Voor wie

Al onze workshops zijn beschikbaar voor verschillende niveaus, van beginners tot professionele dansers.
We komen graag workshops geven op scholen (ook buitengewoon en deeltijds onderwijs), tijdens events, festivals, kampen, in instellingen, in culturele centra…

Praktisch

We geven onze workshops zowel op verplaatsing als in ons eigen TWS Home for Hip Hop in Gent.
Naast de zes bovenstaande formules werken we indien gewenst ook een voorstel op maat uit.