Visit the home

book now
Mirco Buyls
Mirco Buyls

Visit the home

Een exclusieve blik achter de schermen van de Belgische hiphop, met een bezoek aan TWS Home for Hip Hop Belgium in Gent: een thuis voor jong hiphoptalent van Belgische bodem. We beginnen met een rondleiding en een korte documentaire over de werking. Nadien verzamelen we iedereen in de ‘dojo’ voor een initiatieworkshop breaking. Een laagdrempelige kennismaking met de Belgische hiphopscene.

  • 1,5 uur rondleiding + workshop breaking: 100 euro
  • Leeftijd: 8+
  • Capaciteit: 20 personen
  • Op locatie bij Together We Stand, Fluweelstraat 22, 9000 Gent

HET TOGETHER WE STAND-LABEL

In al onze workshops staan onze waarden voorop: aandacht voor de ziel van hiphop, en voor ieders kwaliteiten en talenten. We zien breaking niet als een doel op zich, maar als een middel waarmee jongeren zichzelf kunnen ontplooien en leren samenwerken, en waarmee hun creativiteit en zelfexpressie gestimuleerd worden.

De TWS-docenten behoren tot de top van de Belgische breaking scene, en hebben allen minstens vijftien jaar ervaring op internationaal niveau.

Alle docenten hebben minimum tien jaar ervaring in lesgeven.

Johnny Brankaert

Voor wie

Al onze workshops zijn beschikbaar voor verschillende niveaus, van beginners tot professionele dansers.
We komen graag workshops geven op scholen (ook buitengewoon en deeltijds onderwijs), tijdens events, festivals, kampen, in instellingen, in culturele centra…

Praktisch

We geven onze workshops zowel op verplaatsing als in ons eigen TWS Home for Hip Hop in Gent.
Naast de zes bovenstaande formules werken we indien gewenst ook een voorstel op maat uit.