Battle preparation

inschrijven

Battle preparation

Sinds het ontstaan van breaking zijn battles onvermijdelijk. Vandaag zien we allerlei battle-varianten, van de gritty grimey cypher jams tot de Olympische Spelen in Parijs 2024!

Het maakt niet uit welke jam of battle het is, alles begint altijd bij jezelf.

En hierbij is je lichaam niet het enige wat goed getraind moet zijn om battles te kunnen winnen. Als we kijken naar de grootste iconische sportfiguren dan is er 1 ding dat ze duidelijk allemaal gemeen hebben: de extreme drang en focus om te winnen!

En juist dat is het enige wat je écht nodig hebt. Voor welke reden ook, hoe sterker je vuur en passie voor wat je graag doet, hoe sneller je evolueert en jezelf onderscheidt van de rest!

Let's get you ready for your battles!

Je kan alvast inschrijven per mail: together9000@gmail.com

Vermeld in je mail deze gegevens: naam, voornaam, geboortedatum, telefoonnr. voor noodgevallen

Inschrijvingsvoorwaarden:

- Inschrijven doe je via mail (together9000@gmail.com) met vermelding van naam, voornaam, geboortedatum, gsm-nummer.

- De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE897360 0591 9185 met als mededeling welk kamp en naam kind

- Het inschrijvingsgeld bedraagt 105 euro voor de 3-daagse kampen en 175 euro voor de 5-daagse kampen. Dit geldt ook als je zoon of dochter niet alle dagen kan komen. Wat we liever zo weinig mogelijk doen in functie van de creatieve opbouw in een kamp.

- Via Uitpas kan je aan verminderde prijs deelnemen. Eerstdaags komen de kampen ook op de site van Uit in Gent.

- We ontvangen het inschrijvingsgeld graag 2 weken voor aanvang van het kamp.

- Gratis annuleren kan tot 1 week voor aanvang van het kamp, we storten het volledige bedrag terug. Annuleer je later, dan betalen we de helft van het inschrijvingsgeld terug.